Welkom bij GMS Industrial Displays: De keuze voor al uw CNC monitor

GMS Industrial Displays is opgericht in 1994. Sinds die tijd is GMS uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in het repareren en inbouwen van CNC displays. Hierbij kun je denken aan de monitor voor uw freesbanken, houtbewerkings- en spuitgietmachines.

Kwaliteit en goede service staan bij ons voorop. Onze klanten stellen hoge eisen en wij hebben ons bewezen in verschillende branches. We zijn actief in alle takken van de industrie. Onze klanten bevinden zich onder andere in de volgende branches:

Chemische sector

Papier sector

Grafische sector

Scholen en instellingen

Installatiebedrijven

Omdat onze klanten hoge eigen stellen aan onze producten is maatwerk erg belangrijk. U kunt bij ons terecht voor al uw maatwerkoplossingen, maar ook voor reparaties en het oplossen van problemen. Wij streven naar langdurige relaties met klanten. Dit bereiken wij door het geven van goede adviezen bij de verkoop en professionele ondersteuning bij installatie, scholing, reparatie en onderhoud van geleverde productiemiddelen.

Nieuwsgierig? Klik hier voor onze producten

WE ARE SERIOUS PEOPLE

Betrouwbaarheid

WE ARE PASSIONATE

Professionaliteit

WE ARE DETERMINED

Kwaliteit

Onze klanten

Onze medewerkers

Gerard Kortenschijl
Gerard KortenschijlCEO & Hoofd engineering
Mijn naam is Gerard Kortenschijl, 60 jaar. Sinds 1980 ben ik werkzaam in de elektronica en gespecialiseerd in beeldschermen en HMI.
Heeft jouw besturing geen of slecht beeld en twijfel je of de monitor of de besturing defect is? Neem dan contact met mij op; aan de hand van een aantal vragen help ik jou bij het vaststellen van het probleem of erachter te komen wat het defect is. Soms lukt het zelfs om direct de storing te verhelpen.
Lars Kortenschijl
Lars KortenschijlSales & Marketing
Ik ben Lars Kortenschijl en ik ben verantwoordelijk voor de sales en marketing bij GMS Industrial Displays. Naast GMS werk ik ook als docent Marketing & Sales aan Saxion Hogeschool. In deze functie bij GMS zal ik mij gaan bezig houden met het ontwikkelen en realiseren van onze salesstrategie en onze commerciële doelstellingen.
Milou Ebben
Milou EbbenCreative designer & support
Mijn naam is Milou Ebben. Ik ben het creatieve brein achter GMSID. Naast mijn grafische werkzaamheden kun je mij ook alles vragen omtrent de producten die wij aanbieden.
0
Jaar
0+
Team Members
0
Countries
0
Satisfied Customers