GMS Industrial Displays bezoekt ook dit jaar de Integraded Systems Europe Beurs in de RAI Amsterdam. Integrated Systems Europe is de grootste vakbeurs voor professionele AV en geïntegreerde elektronische systemen.

Integrated Systems Europe werd voor het eerst in 2004 in Genève gehouden. Sindsdien is de jaarlijkse vakbeurs uitgegroeid van 120 exposanten en 3.500 bezoekers naar een verwacht aantal exposanten van 1.300 met een bezoekersaantal van 80.000 in de RAI in Amsterdam in 2020. De beurs wordt georganiseerd door AVIXA en CEDIA, de twee grootste brancheorganisaties voor de mondiale audiovisuele industrie. Op de beurs presenteren verkopers van AV apparatuur en aanbieders van diensten de laatste technologie voor digitale signage, unified communications, audio, smart building, residential en educatie.

Tijdens de beurs vinden er ook een aantal conferenties en events plaats, zoals Smart Building Conference, Audio Forum, TIDE (Technology. Innovation. Design. Experience.) en Tech tours.

Kijk voor meer informatie op www.iseurope.org.