De afgelopen maanden is hard gewerkt om onze website beter, sneller en gebruiksvriendelijker te maken. Hierdoor zijn er nu meer producten aan ons assortiment toegevoegd en kunt u nog sneller uw CNC display bestellen.

Onze nieuwe website is een feit! Aangezien onze oude website inmiddels al meer dan 10 jaar oud is, is het vanzelfsprekend dat we met een nieuwe website aan de slag zijn gegaan. Daarnaast is onze focus veranderd en richten we ons steeds meer op online oplossingen en online resultaten. Dit heeft zich geuit in een aantal zaken: zo is er nu een chatfunctie waarmee je direct met ons in contact kunt komen, maar kan er nu ook een Whatsappbericht gestuurd worden.

Verder hebben wij een pagina aan onze website toegevoegd met al onze producten. Op zie manier zijn onze CNC displays van alle verschillende merken makkelijker te vinden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de merken, zoals Agie, Amada, Bosch, Charmilles, Cybelec, Deckel, Delem, Engel, Fanuc, Gildemeister, Heidenhain, Mazak, Okuma, Philips, Siemens en Stork.